Ben jij onze nieuwe assemblage medewerker?

  • Barneveld
  • Twee jaar werkervaring
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2000,- en € 3000,- bruto per maand op basis van 37,5 uur volgens de CAO Timmerindustrie en op basis van jouw werkervaring
  • Werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag werk je tot 12.00 uur, dat betekent lekker lang weekend
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Regelmatig leuke activiteiten, zoals een jaarlijkse BBQ, gezellig kerstfeest, etentjes en een rondje karten
  • We bieden jou volop ontwikkelingsmogelijkheden in kennis en functie, genoeg uitdaging dus

Ons verlanglijstje

  • Betrouwbaar, punctueel en een echte teamplayer, dat ben jij!
  • Het slechte weer ben jij zat. Je gaat graag aan de slag in een werkplaats
  • Het is mooi meegenomen als je twee jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare functie

Hoi, wij zijn een platte organisatie, actief in de bouw met 10 enthousiaste collega’s in de regio Barneveld. Wij produceren prefab bouwelementen. Denk aan vloeren, wanden en daken. Dit produceren we in onze eigen fabriek. Deze onderdelen worden gebruikt voor unieke woningen. Al deze onderdelen zijn voorzien van goede isolatie en dit is dan ook onderdeel van de constructie.

Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn, hanteren we korte lijnen. Dit maakt de communicatie erg makkelijk, waardoor we met elkaar ook snel kunnen schakelen richting de klant. We geven jou veel vertrouwen en vrijheid, zodat jij op jouw eigen manier kunt werken. We gaan graag met elkaar in gesprek hoe we de processen kunnen optimaliseren. Op vrijdagmiddag trekken we graag met elkaar een koud biertje open en zetten we de frituur aan. We karten graag met elkaar en steken de BBQ aan. We genieten met elkaar graag van de mooie projecten en de successen.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

06.45
Een nieuwe werkdag, lekker op de fiets naar het werk! Daar aangekomen pak je een kop koffie en sluit je je aan bij de collega’s op de dag door te nemen.
07.00
Na de dagstart en koffie, start je de machines op en overleg je met jouw vaste collega de taakverdeling. Jullie werken al lang samen als koppel, dus die taakverdeling is zo gemaakt. De planning voor vandaag, een houten skeletbouw voor een vrijstaande woning.
08.30
Het afwerken van de zaaglijst gaat vlot. Jullie zagen alle stukken op maat, met gebruik van de beste machines. De juiste stukken voor de machines haal je uit het magazijn. Met behulp van de tekening en zaaglijst klaren jullie de klus!
10.00
Tijd voor koffie en een pijltje gooien. Samen met Jonathan speel je darts en pak je even wat ontspanning. Je hebt gewonnen met darten, nu weer aan de slag.
10.30
Op de planning staat het afwerken van de skeletbouw. Jullie isoleren de wanden, monteren de panlatten op de daken en voorzien deze van folie. De chef werkplaats loopt even langs en jullie overleggen het vervolg van de planning.
12.30
Naar de kantine, het is lunchtijd. Het is al flink gezellig in de kantine. Er hangt een relaxte sfeer en de groep is hecht. Wat werk je toch bij een leuk bedrijf!
13.00
Weer aan de slag! De wanden moeten voorzien worden van gips. Samen met jouw directe collega ga je aan de slag. Elk project is anders, waardoor geen dag hetzelfde is. Dat blijft een uitdaging.
14.00
Je ontdekt een fout in de tekening, je loopt naar de chef werkplaats en samen met de tekenaar overleggen jullie hoe dit het beste aangepast kan worden. De uitvoer neem jij weer voor je rekening!
15.30
De dag zit er bijna op. Samen met een aantal collega’s laad jij nog snel een vrachtwagen met producten. Deze zijn klaar om naar de bouw te gaan!
16.00
Voldaan spring je de fiets weer op naar huis. Weer een succesvolle dag! Op naar morgen, de laatste dag van de week. Je hebt nu al zin in de gezelligheid van de vrijmibo.

Tijd voor een bakkie

Herken jij jezelf in deze vacature als collegiale assemblage medewerker voor onze werkplaats? Twijfel dan niet om contact op met ons op te nemen. Onze hechte groep collega’s ontvangt jou graag en laten met plezier de werkplaats zien. Na afloop drinken we samen een kop koffie om elkaar beter te leren kennen. Werken bij Isokern betekent werken vanuit vakmanschap binnen een kleinschalig bedrijf. Past dat bij jou?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Jonathan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Jonathan een WhatsApp op 06 15 25 32 49 of mail naar jonathan@isokern.nl.