Wij zoeken een chef werkplaats voor ons groeiend bedrijf

  • Barneveld
  • Minimaal vijf jaar werkervaring
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2800,- en € 3500,- bruto per maand op basis van 37,5 uur volgens de CAO Timmerindustrie en op basis van jouw werkervaring
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • Werkdagen van 07.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag werk je tot 12.00 uur, dat betekent lekker lang weekend
  • We bieden jou volop ontwikkelingsmogelijkheden in kennis en functie, genoeg uitdaging dus
  • Regelmatig leuke activiteiten, zoals een jaarlijkse BBQ, gezellig kerstfeest, etentjes en een rondje karten

Ons verlanglijstje

  • Op jouw CV zien we minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie terug
  • Tekeningen lezen gaat jou makkelijk af, mede dankzij jouw bouwkundig inzicht
  • Jij bent de schakel tussen kantoor en de werkplaats, daarom ben je sociaal en communicatief sterk

Wij zijn een platte organisatie, actief in de bouw met 10 enthousiaste collega’s in de regio Barneveld. Wij produceren prefab bouwelementen. Denk aan vloeren, wanden en daken. Dit produceren we in onze eigen fabriek. Deze onderdelen worden gebruikt voor unieke woningen. Al deze onderdelen zijn voorzien van goede isolatie en dit is dan ook onderdeel van de constructie.

 

Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn, hanteren we korte lijnen. Dit maakt de communicatie erg makkelijk, waardoor we met elkaar ook snel kunnen schakelen richting de klant. We geven jou veel vertrouwen en vrijheid, zodat jij op jouw eigen manier kunt werken. We gaan graag met elkaar in gesprek hoe we de processen kunnen optimaliseren. Op vrijdagmiddag trekken we graag met elkaar een koud biertje open en zetten we de frituur aan. We karten graag met elkaar en steken de BBQ aan. We genieten met elkaar graag van de mooie projecten en de successen.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

06.45
Weer een nieuwe week! Je loopt de werkplaats in en begint de dag met een goede kop koffie. Samen met je collega’s neem je de planning van de dag door.
07.00
De dag is afgetrapt, alle collega’s gaan aan de slag met het afronden van een project in Scherpenzeel. Jouw rol? Het ontzorgen van de mannen op de werkvloer en alle randtaken oppakken, zodat jouw collega’s door kunnen.
08.30
Er is weer een wand klaar. Je controleert de wand met behulp van een checklist. Je checkt de maten, benodigde schroeven en keurt hem goed. Deze is klaar om naar de bouw te gaan! Vervolgens help je jouw collega’s verder op weg met de volgende wand.
10.00
Koffietijd! In de kantine drink je met alle collega’s een kop koffie met een gevulde koek erbij. Heerlijk. Je gooit met Jonathan nog wat darts voordat je weer aan de slag gaat.
10.30
Je zorgt ervoor dat de wanden die klaar en gecontroleerd zijn, terecht komen op de bok. Deze worden goed bevestigd, zodat ze klaar zijn voor transport. Je dekt de bok af en zet het in de opslag. Gelukkig hebben jullie machines van topkwaliteit om je hierbij te helpen!
11.00
Iedereen op de werkvloer is zelfstandig aan het werk, dus loop jij naar kantoor. Samen met Jonathan neem je alle komende projecten en bijbehorende planningen door. Omdat jouw functie nieuw is binnen Isokern, is het nog wat aftasten. Maar dit zie jij juist als uitdaging!
12.30
Pauze, gewapend met je broodtrommel en een bak koffie loop je de kantine in. Het is al een gezellige boel! Iedereen voelt zich op zijn gemak en de grappen vliegen over de tafel.
13.00
Na de lunch wordt de laatste hand gelegd aan het project in Scherpenzeel door de collega’s op de werkvloer. Jij bespreekt ondertussen met de tekenaar een nieuw project en controleert of alle specials klaar zijn en of alle materialen aanwezig zijn.
13.30
Je roept de collega’s van de werkvloer bij elkaar en praat hen bij over het nieuwe project. Dit betreft een vrijstaande woning in Barneveld! Alle elementen en bijzonderheden zijn besproken. Aan de slag!
14.00
Tussentijds stuur je de collega’s aan, controleer je al het materiaal en help je zelf ook mee met het maken van een aantal frames! Jij werkt net en nauwkeurig.
14.30
Tijd voor koffie. Na de koffie help je mee een vrachtwagen laden. Jij controleert of alles klaar staat en zorgt ervoor dat alles meegaat.
15.30
Aan het einde van de dag heb je een gesprek met een collega van de werkvloer. De laatste tijd is hij wat stil dus in het gesprek wil je achterhalen wat je kan doen om hem te motiveren en te stimuleren.
16.00
De dag is voorbij, op naar huis. Fijn dat je door deze werktijden buiten de spitsuren naar huis kunt rijden. Ideaal!

Tijd voor een bakkie

Koffie drinken doen we graag! En dat niet alleen, hard werken en lol maken is ons ook niet onbekend. Ben jij de chef werkplaats voor onze werkplaats? Dan komen we graag met je in contact. In een kennismakingsgesprek onder het genot van die lekker koffie, leren we je graag kennen. Bel ons of vul het onderstaande formulier in, dan bellen wij jou!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Jonathan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Jonathan een WhatsApp op 06 15 25 32 49 of mail naar jonathan@isokern.nl.