Werk aan de mooiste projecten als tekenaar bij Isokern

  • Compagnieweg 8, Barneveld
  • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Salaris conform cao Timmerindustrie. Dit houdt in dat je tussen de € 2600,- en de € 3500,- per maand verdient op basis van 37,5 uur
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis
  • Werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdag werk je tot 12.00 uur, dat betekent lekker lang weekend
  • We bieden jouw doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld de functie Projectleider op termijn, genoeg uitdaging dus!
  • Regelmatig leuke activiteiten. Denk aan een jaarlijkse BBQ, gezellig Kerstfeest, etentjes en een rondje karten

Ons verlanglijstje

  • Bouwkundige ervaring. Je hebt bijvoorbeeld jouw opleiding Bouwkunde afgerond en/of aantoonbare werkervaring.
  • Bij voorkeur heb je ook al enkele jaren ervaring als Tekenaar 3D. Heb je diploma’s in bepaalde tekenprogramma’s en affiniteit met de bouw? Solliciteer dan ook gerust.

Hoi, wij zijn een platte organisatie, actief in de bouw met 10 enthousiaste collega’s in de regio Barneveld. Wij produceren prefab bouwelementen. Denk aan vloeren, wanden, kozijnen en daken. Dit produceren we in onze eigen fabriek. Deze onderdelen worden gebruikt voor unieke woningen. Al deze onderdelen zijn voorzien van goede isolatie en dit is dan ook onderdeel van de constructie.

Doordat we een kleinschalig bedrijf zijn, hanteren we korte lijnen. Dit maakt de communicatie erg makkelijk, waardoor we met elkaar ook snel kunnen schakelen richting de klant. We geven jou veel vertrouwen en vrijheid, zodat jij op jouw eigen manier kunt werken. We gaan graag met elkaar in gesprek hoe we de processen kunnen optimaliseren. Op vrijdagmiddag trekken we graag met elkaar een koud biertje open en zetten we de frituur aan. We karten graag met elkaar en steken de BBQ aan. We genieten met elkaar graag van de mooie projecten en de successen.

Ben jij benieuwd hoe werken bij Isokern is of wil je direct kennismaken? Whatsapp met Jonathan of vul het formulier onderaan de pagina in! 

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

08.00
Je komt aan op de zaak en loopt een rondje door de fabriek met een goede bak koffie. Vervolgens overleg je met Jonathan (de directeur) wat er allemaal op de planning staat komende periode.
08.30
Tijd om je mail door te ploegen. Je hebt wat vragen over lopende projecten van collega’s en er zit een mooie nieuwe opdracht in jouw mailbox voor een tweetal woningen in Amersfoort.
09.00
Op dit moment heb jij een drietal projecten lopen in verschillende stadia. Bij een project uit ’t Gooi moet je verdere details gaan uittekenen. Een mooie uitdaging. Deze opdrachten kunnen bijna de deur uit voor de laatste controle en dan richting de werkplaats waar jouw collega’s hard aan de slag gaan.
10.15
Tijd voor een bak koffie met z’n allen. Jouw collega is jarig en heeft heerlijke saucijzenbroodjes besteld.
11.15
De telefoon gaat, de klant van het project uit Veenendaal belt jou terug om de begintekening door te spreken. Fijn want nu kun jij daar meteen mee verder. Deze tekeningen (3D) maak je in het tekenprogramma TEKLA. Het mooie aan jouw opdrachten is dat het allemaal maatwerkwoningen zijn en geen 13-in-een-dozijn woningen.
12.30
Pauze, tijd voor een broodje en een soepje met jouw collega’s.
13.00
Er staat een overleg gepland over de lopende projecten met jouw directe collega Benjamin. Jullie controleren elkaars tekeningen en mochten jullie vragen hebben, kunnen jullie bij elkaar terecht.
13.45
Je kijkt in je agenda welke projecten er lopen en of alles klaar staat voor het nieuwe project dat opgestart wordt morgen.
15.00
Even snel een bak koffie pakken voor jou en jouw collega’s en daarna weer verder met de tekeningen.
17.00
Tijd om naar huis te gaan en te gaan genieten van een welverdiende vrije avond.

Kom eens langs!

Ben jij benieuwd hoe werken bij Isokern is of wil je direct kennismaken? Whatsapp met Jonathan of vul het formulier onderaan de pagina in!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Jonathan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Jonathan een WhatsApp op 06 15 25 32 49 of mail naar jonathan@isokern.nl.